.:: Your Adversing Here ::.

ترشی هلو

مواد لازم:

  • شکر 250 گرم
  • سرکه سیب 1/2 پیمانه
  • دارچین یک چوب کوتاه
  • میخک خرد نکرده 4 تا 5 عدد
  • هلو 1 کیلو

طرز تهیه:

شکر، سرکه و ادویه را برای بیست دقیقه بجوشانید. هلوی پوست کنده را به تدریج در آن بریزید (هر چند عدد را یکبار) و بپزید تا هلو نرم شود. آن را در شیشه های داغ که در آب جوش استریلیزه شده اند، بریزید و سرکه را روی آن بریزید (تا حدود 1.5 سانتی متری لبه شیشه)، سپس در شیشه را محکم ببندید.

توجه: برای راحت پوست کندن هلو، آن را 2 دقیقه در آب جوش فرو ببرید سپس در آب سرد بریزید و پس از آن پوست بکنید.

مشاهده ادامه مطلب ترشی هلو